Ditoca´s  Minde side

Geopard

07/11-2005 - 29/01-2006

Fred være med dig

 

 

REX

01/06-1996 - 21/07-2006


Vores højt  elskede Rex har fået fred. Du ville gå gennem ild og vand for os. Du ville gøre alt for at gøre os tilfreds. De 10 år du har givet os har bare været så fantastiske, vi vil aldrig glemme dig. . Du var altid glad og aldrig i dårligt humør. Tværtimod kunne du se når der var nogen af os, der ikke havde det så godt. Så kom du altid og lagde trøstende dit hoved i vores skød og viste os din uendelige kærlighed. Du vil altid være i vores tanker, og i haven hvor far laver en minde sten til dig. Du tilsidesatte din egen smerte for kun at gøre os tilfreds. Du gjorde alt for at behage os. Vi kunne måske have forlænget dit liv, ved at give dig smertestillende medicin. Men da ville vi ha været for egoistiske, for hvem ville det gavne?? Ikke dig. Du har fortjent den ro og frihed fra det smertehelvede du havde. Det der var det hårdeste for os var at se ind i dine tillidsfulde øjne

og kæle for dig, velvidende om at dyrlægen om lidt ville komme at give dig fred.  Du anede ingen uro og alt foregik med en utrolig professionalitet. Vi fik tid til at sidde med dig efter du havde fået den bedøvende sprøjte. Du lagde dig lige så stille ned og lukkede dine øjne. Du havde fuld tillid til at vi passede på dig. Det gjorde frygteligt ondt at være den der skulle tage beslutningen, men det var som om du vidste at du ville få ro nu. Du kæmpede ikke imod en eneste gang, du overgav fuldstændig din skæbne i vores rystende hænder. Da du fik fred gled der et lille lettelses smil over dine læber, du havde endelig ingen smerter mere. Håber at du lige nu, endelig kan løbe frit omkring uden dine smerter, der hvor du nu er Du vil altid være elsket og savnet og der er ingen andre der kan erstatte din plads, du er og bliver en  ener.

Fred være med dig Rex

     

Mange Kærlige Hilsener

Camilla, Casper, Mor & Far

TIL EVIGT MINDE OM REX

Tryk på ovenstående link.


 

Regnbuebroen

 
På denne side af paradis findes et sted, mere smukt, mere fredfyldt og lykkeligt, end nogen anden plads på jorden. Der findes en bro, der forener himmel og jord. Der er masser af vand og solskin, som sørger for at vores venner har det godt.
Den kaldes regnbuebroen, takket være dens mange farver.

Ved regnbuebroen findes et land af grønne enge, bakker, og dale med frodigt grønt græs. Når et elsket dyr dør, kommer det til denne plads.

Alle de dyr som engang var syge og gamle får deres styrke tilbage - bli´r som raske igen. De som var skadede og lemlæstede bliver gjort hele og stærke igen, præcis som vi husker dem.

De leger med hinanden hele dagen. Dyrene er glade og tilfredse, på nær en enkelt ting, som mangler; de er ikke sammen med den specielle person, som elskede dem på jorden.

Den dag kommer, da en af dem stopper op og ser hen mod horisonten. Blikket er klart og opmærksomt, dens øjne stråler omkap med solen - kroppen begynder at skælve. Pludselig begynder den at løbe bort fra gruppen - næsten flyver hen over det grønne græs, så hurtigt dens ben kan bære den.

Ser du, den har set dig, og når du og din specielle ven endelig  mødes, omfavner i hinanden i et glædeligt gensyn. 

De glade kys nærmest regner ned over dit ansigt, dine hænder kærtegner dit elskede dyr, og du ser endnu engang ind i disse, dit dyrs trofaste øjne.

Alt for længe var den borte fra dit liv, men aldrig et øjeblik fra dit hjerte. Derpå krydser i regnbuebroen sammen, for aldrig mere at skilles.

  


 

Goodbye my friend
I´ll never forget you
This is the end
What shall I do?

Maybe I can´t see you
maybe I can´t be with you
but in my heart you´ll always be
no matter what I hear or see.

You were proud, you were wild
but your mind was like that of a child.
I wonder where you are right now
while  I´m thinking why and how.

Forgetting me is up to you
Forgetting you I´ll never do!


 

Hundens 11 bud

1. Mit liv varer ca. 10 år. Enhver adskillelse fra dig betyder sorg for mig tænk over det når du anskaffer mig.

2. Giv mig tid til at forstå hvad det er du forlanger af mig.

3. Gør mig tillidsfuld - Du er hele mit liv!

4. Vær ikke vred på mig længe af gangen, og spær mig ikke inde som straf.

5. Du har dit arbejde, dine fornøjelser, dine venner. Jeg har kun dig.

6. Tal til mig selvom jeg ikke forstår dine ord, så forstår jeg, når din stemme gælder mig.

7. ved du at jeg aldrig glemmer, hvordan man er mod mig.

8. Før du slår mig, så tænk på at mine tænder med lethed kan knuse din hånd, men jeg bruger ikke min magt.

9. Når du bliver irriteret på mig, fordi du selv har travlt, så tænk på, at jeg måske har ondt i maven, måske lå jeg for længe i solen, eller måske bare træt og ked af det.

10. Tag dig af mig, når jeg bliver gammel. Også du bliver gammel.

11. Vær hos mig, når jeg har det svært, alt bliver lettere når jeg har dig.

Jeg elsker dig!

Kærlige kram og knus din Hund